Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési módok

 

Online bankkártyás fizetés:
Ezen fizetési mód esetén a Barion Online Fizetési Rendszerébe irányítunk át. Ott használhatod bankkártyád a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el hozzánk.
kandh
Sikeres bankkártyás fizetés után - amennyiben a termék raktáron van - legkésőbb a következő munkanapon csomagoljuk és kiküldjük rendelésed, személyes átvétel esetén félretesszük neked üzletünkben.

PayPal fizetés:
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal egyenlegét a számla kiegyenlítésére.
A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

Sikeres Paypal fizetés után - amennyiben a termék raktáron van - legkésőbb a következő munkanapon elindítjuk csomagodat, vagy személyes átvétel esetén félretesszük neked a terméket.
paypal

Utánvét - GLS/ExpressOne futárszolgálat:
Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a Futárszolgálat munkatársának kívánod kiegyenlíteni, válaszd az "Utánvét" fizetési módot. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni. Az utánvét kezeléséért a futárszolgálat kezelési díjat számít fel, ami számodra 300,-Ft-os költséget jelent.

Raktáron lévő termékek esetében, a rendelésed leadása utáni első munkanapon intézkedünk az áru kiszállításáról. Egyéb esetben email-en vagy telefonon tájékoztatunk a szállítás várható időpontjáról.

Banki átutalás - előre utalás:

A rendelés véglegesítése után küldünk egy díjbekérőt a rendelésben megadott e-mail címedre. A rendelés végösszegét bankod online felületére belépve vagy mobilapplikációd használatával tudod kiegyenlíteni. A díjbekérő sorszámát kérjük írd be a közlemény rovatba.
Nem kell várnod a visszajelzésünkre, amint látjuk a számlánkon a jóváírt összeget, küldjük a megrendelt terméket. Ha 3 napon belül nem érkezik meg az utalás, rendelésed töröljük.

Bankszámlaszámunk:

Bank neve: ERSTE Bank Zrt.
Név: PhotoKing Kft.
Számlaszám: 11600006-00000000-39463445
IBAN: HU95 1160 0006 0000 0000 3946 3445
SWIFT: GIBAHUHB

A végösszeg bankszámlánkon történő jóváírása után, legkésőbb a következő munkanapon intézkedünk az áru kiszállításáról, illetve összekészítjük a személyes átvételhez, amennyiben azt választottad kiszállítás helyett.

Készpénzes/bankkártyás fizetés üzletünkben:
A megrendelt termékek ellenértékét a Radnóti Miklós u. 6. sz.alatti bemutatótermünkben készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel rendezheted személyesen.

Minden megrendelést a visszaigazolástól számított három munkanap után törlünk ha nem veszed át vagy nem jelzed a későbbi átvételt.

Telefon: +36-20-55-000-69