Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dörr VL-26 RGB Vlogging szett, körlámpa, állvánnyal

10.989 Ft (8.653 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 110
Cikkszám: NTP-14631
Gyártó: Dörr
Vonalkód: 4000461101328
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelésre
Központi raktár:
Szállítás 1-7 munkanap
Raktáron
Nem értékelt

Leírás

Kezdj színesedni!

A DÖRR Vlogging Kit VL-26 RGB nem csak az online találkozók tökéletes megvilágítását biztosítja az otthoni tanulás, illetve az otthoni munkavégzés során, hanem teljesen izgalmas és egyedi szín- és fény effektusokat is generál a YouTube és TikTok videóihoz. A teljes készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy jelenléte a közösségi média felületein plusz lendületet kapjon.


LED GYŰRŰ FÉNYA LED gyűrűs lámpa 130 LED-izzóval van felszerelve (50 hideg fehér LED, 50 meleg fehér LED és 30 RGB LED). A körkörös elrendezésű LED-ek kerek és természetes hatású fényvisszaverődést hoznak létre a szemben. A különféle LED-ek fény-, szín- és villogó effektusok széles választékát kínálják, melyek kényelmesen beállíthatók a beépített vezérlőegységgel.


FEHÉR FÉNY MÓDA VL-26 RGB három különböző fehér fény módot kínál:
- Meleg fény, színhőmérséklet kb. 3000 KNagyon lágy és meleg fény a kellemes megjelenítéshez és az élvezetes effektusokhoz.
- Vegyes fény, színhőmérséklete kb. 4500 KNagyon természetes, előnyös fények és megjelenítés a gyönyörű bőrtónusért. Tökéletes szelfikhez, oktatóanyagokhoz, szépségvideókhoz és olyan felvételekhez, ahol az arcot ki kell emelni.
- Hideg fény, színhőmérséklet kb. 6000 KEz a semleges és nagyon erős fény ideális termékek megvilágítására.A színhőmérséklettől eltekintve a LED-ek fényereje minden fénymódban változtatható. A fény intenzitása 12 fokozattal állítható világosabbra vagy sötétebbre.


RGB SZÍN ÉS EFFEKTUS MÓDA különféle folyamatosan világító színek mellett az RGB mód rengeteg halványuló és villogó effektust kínál, például szivárványszíneket, forgó színváltozásokat, stroboszkópos villogást és még sok mást. Ezenkívül lehetősége van a lejátszási sebesség és az előre beállított színek és effektusok fényerejének beállítására.


OKOSTELEFON TARTÓAz állítható okostelefon-tartó 60-85 mm széles okostelefonokhoz illeszkedik. Az okostelefont egyszerűen be kell helyezni a két gumírozott bilincs közé. Az okostelefon igazításához állítsa a megfelelő pozícióba a rugalmas rögzítő szerkezetet.


GÖMBFEJA gömbfejjel kombinálva a gyűrűs lámpa minden irányba forgatható és dönthető, valamint beállítható az optimális megvilágítás érdekében.


ASZTALI ÁLLVÁNYA kompakt, széles állvánnyal rendelkező asztali állvány gumi lábakkal van felszerelve. A LED-gyűrűs lámpa biztonságosan állítható a tökéletes magasságba a portrék készítéséhez. Az asztali állvánnyal ellátott LED gyűrűs lámpa teljes magassága kb. 39 cm.


USB TÁPELLÁTÁSA LED gyűrűs lámpa tápellátása USB-csatlakozó (5V, 2A) segítségével történik - egyszerűen csatlakoztassa PC/Notebook/Laptop-ja USB-aljzatához. Az extra hosszú, 190 cm-es USB-kábelnek köszönhetően a lámpa mobilis, könnyen mozgatható.


D371089