Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

800W-os erősÍtés a láthatáron

A Nanlite Forza 720/720B lámpák a Forza széria legújabb és egyben legerősebb tagjai

a Forza sorozat legerősebb tagjai fokozott intenzitással, optimalizált kialakítással és jobb építési minőséggel!
Az elmúlt három év során felhalmozott erőfeszítések végül meghozzák gyümölcsüket Nanlite reflektorfényben lévő ökoszisztémájában. Ez
időben a Forza 720 és a Forza 720B egyszerre indul. Ezenkívül a Forza család új magasságokba került az ipari szabványos világítás biztosítása terén professzionális gyártásának köszönhetően. A Forza 720 és 720B a valaha volt legerősebb NANLITE spotlámpák. Mindkettő figyelemre méltó fényerőt kínál. 

A Forza 720B Bi-color funkcióval is rendelkezik. Kibővített kétszínű kínálattal rendelkezik 2700K-6500K, miközben továbbra is képes fenntartani a rendkívül hatékony fénykibocsátást. Magas színvisszaadási pontszámmal: CRI 95/TLCI 96 Forza 720 esetén és CRI átlag 96/TLCI átlag 97. A Forza 720B, nagyon pontosan tudja visszaadni a színeket, hogy kihozza a kép valódi színeit. Határozottan nagy segítséget jelenthetnek egy erőteljes, szemnek kellemes vizuális hatás létrehozásában.

A Forza 720B rendszerébe két kimeneti mód került beépítésre.  A lámpatest legnagyobb teljesítményét Maximum Output módban adja, miközben állandó kimeneti módban a fénysűrűség szintje egyenletes marad a CCT beállításakor. A munkafolyamat hatékonysága nagymértékben javult a CCT beállítás stabil fényarány mellett. A Forza 720 és 720B szabványos Bowens-tartóval és esenyőtartóval érkezik, így kompatibilisek minden Bowens fényformálóval. 

 

Stabil és megbízható munkakörnyezet, kiálló antennaerősítő került a vezérlésbe, hogy a Bluetooth/2.4G megbízhatóbb legyen. A gyorskioldó bilincs szorosan rögzítheti a vezérlőegységet könnyű állvány és támasztó gyorskioldó mechanizmus.

 

Technikai Paraméterek:

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: NanLite