Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

HP Sprocket Panorama Zink zero fotópapír, HP HP Sprocket Panorama instant mobilnyomtatóhoz, 5m

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 200
Cikkszám: NTP-153580
Vonalkód: 1843812177573
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelésre
Központi raktár:
Szállítás 1-7 munkanap
Raktáron
Nem értékelt

Leírás

A HP Sprocket Panorama Zink Zero fotópapír kifejezetten a HP Sprocket Panorama instant mobilnyomtatóhoz készült, és lehetővé teszi, hogy hosszú, folyamatos fotókat és címkéket nyomtasson. Ez a kiváló minőségű papír garantálja a tartós és élénk színű nyomatokat, amelyeket bármilyen alkalomra használhat.

Főbb Jellemzők:

  • ZINK Zero Ink Technológia: A ZINK (Zero Ink) technológia révén nincs szükség festékkazettára vagy tonerkazettára. A papír speciális kristályrétegei a hő hatására aktiválódnak, létrehozva a teljes színskálát, így minden nyomat éles és színes lesz.
  • Panoráma Nyomtatás: A folyamatos papírtekercs lehetővé teszi, hogy hosszú, panoráma fotókat és címkéket nyomtasson, amelyeket egyedi méretekben vághat le igényei szerint.
  • Tartós és Ellenálló: A nyomatok vízállóak, szakadás- és foltállóak, így hosszú ideig megőrzik minőségüket.
  • Könnyű Használat: A papír egyszerűen behelyezhető a nyomtatóba, és azonnal készen áll a nyomtatásra, így gyorsan és egyszerűen készíthet színes nyomatokat.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a HP Sprocket Panorama instant mobilnyomtatóval való használatra tervezve, biztosítva a tökéletes nyomtatási élményt.

Műszaki Adatok:

- Papírtípus: ZINK Zero fotópapír

- Méret: 5 méter hosszú tekercs

- Kompatibilitás: HP Sprocket Panorama instant mobilnyomtató

- Nyomtatási Technológia: ZINK (Zero Ink)

- Csomag Tartalma: 1 tekercs (5 méter)

A HP Sprocket Panorama Zink Zero fotópapír tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének tartós és kiváló minőségű nyomatokat készíteni HP Sprocket Panorama instant mobilnyomtatójukkal. A folyamatos papírtekercs lehetőséget nyújt egyedi hosszúságú fotók és címkék készítésére, amelyek bármilyen alkalomra tökéletesek.