Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kodak HD10 okos projektor, Full HD, 5W hangszóró, 200 ANSI-Lumen Android TV, iOS képernyő tükrözés

159.990 Ft (125.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 1600
Cikkszám: NTP-153576
Gyártó: Kodak
Vonalkód: 843812175395
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelésre
Központi raktár:
Szállítás 1-7 munkanap
Raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Kodak HD10 okos projektor egy modern és sokoldalú eszköz, amely kiváló minőségű Full HD vetítést kínál, valamint beépített 5W-os hangszórókkal és kényelmes csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik. Ez a projektor tökéletes választás otthoni szórakozáshoz, üzleti prezentációkhoz, vagy akár kültéri filmnézéshez is.

Főbb Jellemzők:

  • Full HD Felbontás: A projektor 1920x1080 pixeles felbontást biztosít, így éles és tiszta képeket vetít, amelyek részletgazdag megjelenést biztosítanak.
  • 200 ANSI-Lumen Fényerő: A 200 ANSI-lumen fényerőnek köszönhetően a vetített kép világos és élénk, még alacsony fényviszonyok mellett is.
  • Beépített 5W Hangszórók: A projektor beépített 5W-os hangszórói tiszta és erőteljes hangzást biztosítanak, így nincs szükség külön hangrendszerre.
  • Android TV: Az integrált Android TV platform lehetővé teszi a különféle streaming szolgáltatások, alkalmazások és játékok használatát, így közvetlenül a projektorról érheti el kedvenc tartalmait.
  • iOS Képernyő Tükrözés: Az iOS eszközökkel történő képernyő tükrözés támogatása révén egyszerűen megoszthatja a tartalmakat iPhone vagy iPad készülékéről.
  • Könnyű és Hordozható: A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően a projektor könnyen hordozható, így bárhol használhatja, ahol szüksége van rá.
  • Széleskörű Csatlakoztathatóság: A projektor különféle csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve a HDMI, USB, és Bluetooth kapcsolatot, így sokféle eszközzel kompatibilis.

Műszaki Adatok:

-Felbontás: Full HD (1920x1080)

-Fényerő: 200 ANSI-lumen

-Hangszóró: Beépített 5W-os hangszóró

-Operációs Rendszer: Android TV

-Csatlakozási Lehetőségek: HDMI, USB, Bluetooth

-Képernyő Tükrözés: iOS eszközökkel kompatibilis

-Tápegység: AC Adapter (tartozék)

-Méretek: 220 x 150 x 80 mm

-Súly: 1.2 kg

Csomag Tartalma:

- Kodak HD10 okos projektor

- Távirányító

- HDMI kábel

- Hálózati adapter

- Használati útmutató

A Kodak HD10 okos projektor ideális választás mindazok számára, akik kiváló minőségű vetítést szeretnének elérni otthoni szórakozásukhoz vagy üzleti prezentációikhoz. A sokoldalú funkciók és a könnyű kezelhetőség révén ez a projektor tökéletes eszköz minden alkalomra.