Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lensgo 348C 2.4Ghz vezeték nélküli lavalier mikrofon, micro sd kártya foglalat, töltőtok

79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 800
Cikkszám: NTP-153448
Gyártó: LensGO
Vonalkód: 6971297390454 
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelésre
Központi raktár:
Szállítás 1-7 munkanap
Raktáron
Nem értékelt

Leírás

A Lensgo 348C vezeték nélküli lavalier mikrofon egy professzionális minőségű, könnyen használható eszköz, amely kiváló választás interjúk, videók és egyéb hangfelvételek készítéséhez. A 2.4Ghz-es vezeték nélküli technológia és a beépített micro SD kártya foglalat révén rugalmas és megbízható hangrögzítési megoldást kínál.

Főbb Jellemzők:

  • Vezeték Nélküli Kapcsolat: A 2.4Ghz-es frekvencia biztosítja a stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot, amely lehetővé teszi a szabad mozgást felvétel közben.
  • Micro SD Kártya Foglalat: A beépített micro SD kártya foglalat lehetővé teszi a közvetlen hangrögzítést, így nincs szükség külön rögzítő eszközre.
  • Töltőtok: A mellékelt töltőtok biztosítja a mikrofon hosszú üzemidejét és kényelmes szállítását, így mindig készen áll a használatra.
  • Kiváló Hangminőség: A professzionális minőségű mikrofon tiszta és éles hangfelvételt biztosít, amely tökéletes választás interjúkhoz, videókhoz és egyéb alkalmazásokhoz.
  • Kompakt és Könnyű: A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a mikrofont diszkréten viselje, így ideális választás hosszabb felvételekhez is.

Műszaki Adatok:

- Frekvencia: 2.4Ghz

- Micro SD Kártya Foglalat: Igen

- Töltőtok: Igen

- Üzemidő: Akár 10 óra

- Töltési Idő: 2 óra

- Méretek: Mikrofon: 60 x 15 x 15 mm, Töltőtok: 100 x 50 x 30 mm

- Súly: Mikrofon: 20 g, Töltőtok: 100 g

Csomag Tartalma:

- Lensgo 348C vezeték nélküli lavalier mikrofon

- Töltőtok

- Töltőkábel

- Használati útmutató

A Lensgo 348C vezeték nélküli lavalier mikrofon ideális választás mindazok számára, akik professzionális minőségű hangfelvételt szeretnének készíteni egyszerűen és hatékonyan. A vezeték nélküli kapcsolat, a micro SD kártya foglalat és a töltőtok révén ez a mikrofon kiváló eszköz minden felvételi helyzethez.