Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nanlite Pavoslim lámpák

Új! Nanlite Pavoslim LED panelek érkeztek


A NANLITE folyamatosan újít a LED világítás területén, és büszkén mutatja be a LED panelek új generációját a piacon: a Nanlite PavoSlim sorozatot. Ebben a teljesen új termékcsaládban négy modell található: az RGBWW PavoSlim 60C és 120C, valamint a Bi-colour PavoSlim 60B és 120B. Minden PavoSlim panelt vékony és könnyű kialakítás jellemez, külön vezérlőegységgel, gyors és egyszerű használattal, nagyon magas fénykibocsátással és pontos színvisszaadással.

Keskeny ház
A vékony és robusztus PavoSlim panelek elegáns fémházban kaptak helyet. A panelek még a PavoSlim rögzítő tartozékokkal és az összecsukható diffúzorral együtt is könnyebbek, mint egy hagyományos fénymatrac, és vékonyabbak, mint a hasonló, rögzítőkonzolokkal ellátott rugalmas panelek. Ez teszi ezeket a LED paneleket tökéletesen alkalmassá kis stúdiókba, alacsony belmagasságú helyekre, járművekbe vagy szigorú követelményeket támasztó filmes és televíziós beállításokhoz.

A PavoSlim másik szembetűnő jellemzője az egyes LED-chipekhez igazított speciális optikai rendszer. A hatékony hőelvezetés és a kiváló optikai kialakítás kombinálásával a PavoSlimok négyszer (!) nagyobb teljesítményt érnek el a hasonló termékek mellé helyezve.

Minden pillanat számít a forgatáson, ezért a PavoSlim sorozat minden részét úgy tervezték, hogy gyorsan bevethető legyen. Több hátsó csatlakozó, egy gyorskioldó lemez és egy, a vezérlőegységről való lógásra tervezett heveder található. Az összes tartozékot is ugyanezzel a filozófiával tervezték, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyedén, egy percen belül üzembe helyezzenek egy PavoSlimot.

A kétszínű PavoSlim 60B és 120B CCT és effekt üzemmóddal rendelkezik. A teljes színű RGBWW PavoSlim 60C és 120C ugyanezeket az üzemmódokat, valamint további HSI, RGBW és Gel üzemmódokat kínál. A HSI módban az árnyalat, a telítettség és az intenzitás gyorsan beállítható, így 36 000 szín közül választhat. RGBW üzemmódban négy különálló csatorna vezérlése áll rendelkezésre: piros, zöld, kék és fehér, ami nagyobb színpontosságot tesz lehetővé. Gél üzemmódban a 60C és a 120C pontosan reprodukálja 151 általánosan használt zselé színét, egyszerűen kiküszöbölve az egyes zselék kezelésével járó időt, fáradságot és költséget. A Pavolsim 60C és 120C végtelen kifejezési és hangulati lehetőségeket kínál.

Minden pillanat számít a forgatáson, ezért a PavoSlim sorozat minden egyes részét úgy tervezték, hogy gyorsan bevethető legyen. A hátulján több csatlakozó, egy gyorskioldó lemez és egy, a vezérlőegységről való lógásra tervezett heveder található. Minden tartozékot ugyanezzel a filozófiával terveztek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy perc alatt könnyedén felállíthassák a PavoSlimot.

A kétszínű PavoSlim 60B és 120B CCT és effekt üzemmóddal rendelkezik. A teljes színű RGBWW PavoSlim 60C és 120C ugyanezeket az üzemmódokat, valamint további HSI, RGBW és Gel üzemmódokat kínál. A HSI módban az árnyalat, a telítettség és az intenzitás gyorsan beállítható, így 36 000 szín közül választhat. RGBW módban négy különálló csatorna áll rendelkezésre: piros, zöld, kék és fehér, a nagyobb színpontosság érdekében. Gél üzemmódban a 60C és a 120C pontosan reprodukálja 151 általánosan használt zselé színét, kiküszöbölve az egyedi zselék kezelésével járó időt, fáradságot és költségeket. A Pavolsim 60C és 120C végtelen kifejezési és hangolási lehetőségeket kínál.

Választható tartozékok
Számos opcionális tartozékot kizárólag az új PavoSlim sorozathoz fejlesztettek ki. A mágneses alapadapter-készlet 1/4″-20 segítségével csatlakozik a PavoSlim minden sarkához, gyors és erős mágneses rögzítési lehetőséget biztosítva. Két azonos méretű PavoSlim panelt össze lehet kapcsolni, hogy nagyobb fényforrást alkossanak a PavoSlim kettős panelcsatlakozó készlet segítségével. Ezek olyan konzolok, amelyek mind a vízszintes, mind a függőleges összekapcsolást támogatják a ház hátulján keresztül. Egy 2,6 m-es hosszabbító kábel és kétféle softbox külön is kapható.

A mellékelt hordtáska a már megszokott Nanlite dizájnnak megfelelően masszív. A félig puha külső burkolat egy erős belső szerkezetet takar, belső elválasztókkal, amelyek garantálják a biztonságos tárolást. A kívülről megerősített varratok biztosítják a táska tartósságát.

Az új PavoSlim sorozat tökéletes megoldás mindenhol a filmesek, gafferek, DP-k, operatőrök, livestreamelők és képkészítők számára.