Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NANLITE PavoTube T8-7X LED

               

             A Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW LED pixel cső egy 3"-es RGBWW LED pixelcső kompakt, 1,5" átmérőjű testtel, beépített lítium-ion akkumulátorral és minden olyan kulcsfontosságú tulajdonsággal, amelyek ideálissá teszik a Nanlite LED- csöveket videó produkciók és fotózások. A T8-7X kreatív elfoglaltságokra készült, a fényfestéstől a fotózásig, a videókészítéshez vázba épített világításig. A lámpa ugyanazokat a testreszabható animált pixeleffektusokat tartalmazza, mint a PavoTube II X-Series LED-csövekben .Ez a könnyű, könnyen használható cső beépített 1/4"-20-as aljzatával többféleképpen kézben tartható vagy felszerelhető. Beépített Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így teljesen vezeték nélkül vezérelhető az ingyenes NANLINK mobilalkalmazással, vagy csatlakoztathatja DMX hálózathoz a kibővített vezérlési lehetőségek érdekében.

Vékony, kényelmes forma
A T8-7X akár 50%-kal vékonyabb, mint a hasonló LED-csöves lámpák, így könnyebben elfér a szűk helyeken. A vékonyabb kialakítás ellenére továbbra is ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyek a PavoTubes-t kívánatossá teszik: 96-os CRI és 97-es pontosságú TLCI, kétszínű CCT, RGB, fényerő és effektusok.

Testreszabható pixel effektusok
Ugyanazt a 15 praktikus speciális fényeffektust és 10 pixel alapú fényeffektust tartalmazza, amelyek a csúcskategóriás PavoTube II X-sorozatban találhatók, mint például a szivárvány és a vezetés, amelyek utánozzák a járművekben elhaladó fényeket. Testreszabhatja és mentheti az előre beállított értékeket az ingyenes NANLINK alkalmazásban.

Fogantyús vagy állványos rögzítés
Az integrált fogantyúnak és a 1/4"-20-as foglalatnak köszönhetően a T8-7X háromlábú állványra és egyéb felszerelésekre rögzíthető, vagy egy külön kapható LSFL padlóállványt vagy egy szemcsavart rögzíthet. döntse meg a sugárkibocsátást, amikor a padlón van anélkül, hogy elgurulna.
Könnyen használható, Bluetooth és DMX kompatibilis
A T8-7X 3 analóg vezérlőgombbal rendelkezik a könnyű használat érdekében. Az ingyenes NANLINK alkalmazás is könnyen használható, és sokkal mélyebb vezérlést biztosít. A külön megvásárolható USB-C-DMX-kábel teljes DMX-vezérlést biztosít XLR-en keresztül.

Energiaellátási lehetőségek:
A beépített 3,7 VDC, 2200 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátor 100%-os fényerő mellett egy órát, 20%-os fényerő mellett 3,5 órát bír ki. Az USB-C port lehetővé teszi a külső akkumulátorok használatát. A külön megvásárolható Nanlite vezérlőbank extra akkumulátort, valamint több vezérlőgombot és LCD-kijelzőt biztosít a jobb vezérlés érdekében.

Csomag tartalma:
Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW LED Pixel Tube
USB Type-C kábel
Hordtáska