Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

2 új PavoTube és 6 Forza lámpa érkezik

2 új PavoTube és 6 Forza lámpa érkezik

 

Nanlite újdonságok A 2023-as év még el sem kezdődött, amikor a Nanlite nem kevesebb, mint nyolc új, továbbfejlesztett LED-es világítási megoldást mutat be. A PavoTubes 15C és 30C már eddig is kiváló és méltán nagyon népszerű volt, de ez az új, II-es verzió jelentősen továbbfejlesztett. Nagyobb fényfelület, több fény, hosszabb üzemidő, gyorsabb töltés, egyszerűbb működés és még sok más. A PavoTubes II 15C és 30C közvetlenül raktárról, valamint 2 és 4 darabos készletben is kapható

Nem kevesebb, mint hat Forza LED-es lámpa kapott teljes frissítést: a Forza 60 II, Forza 60B II, Forza 300 II, Forza 300B II, Forza 500 II és Forza 500B II. A Forza 500 II és az 500B II kivételével - ezek idén márciusban/áprilisban lesznek kaphatók. A Nanlite "klasszikusok" mindegyike teljesen megújult. Mint az új, második generációs Forza 60/60B II. Az első generáció továbbfejlesztése a kompakt, könnyű LED-es spotlámpák potenciáljának további növelése érdekében.

Hamarosan minden termékinformáció elérhető lesz a oldalunkon. Nézze meg előzetesen az alábbi videókat, hogy első benyomást szerezzen a Nanlite új csúcstermék-kínálatáról.