Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

PanzerGlass Apple iPhone 14 Pro képernyővédő fólia

12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 130
Cikkszám: NTP-152789
Gyártó: PanzerGlass
Vonalkód: 5711724027727
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelésre
Központi raktár:
Szállítás 1-7 munkanap
Raktáron
Nem értékelt

Leírás

Védd meg eszközeidet a mindennapi élet veszélyeitől a PanzerGlasst képernyővédő fóliával! A véletlen ütések, a zsebekben lapuló szúró-vágóeszközök, de még a kőkemény járdára zuhanás sem jelent ellenfelet ennek a karcolás- és ütésálló képernyővédőnek, amely magas szintű védelmet nyújt a szabadesést követő tompa becsapódások ellen is. Ezen felül antibakteriális hatású, és foltmentes bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti a látható ujjlenyomatok számát, és elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium 99,99%-át.

 ,

Az Ultra-Wide Fit képernyővédő-fólia a telefon teljes elülső felületét lefedi, miközben elég helyet hagy a toknak. Teljes és kristálytiszta képet ad, és FSC-tanúsítvánnyal ellátott, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

 ,

Jellemzők

 ,

 , , , , , , , ,Ultraszéles védelem

 , , , , , , , ,Karcálló = megvédi készülékét a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól.

 , , , , , , , ,Ütésálló = megóvja az eszközöket a mindennapi koccanásoktól, esésektől és a képernyő berepedezésétől.

 , , , , , , , ,Könnyű felhelyezés = olyan egyszerű a felhelyezése, hogy még azoknak is sikerülni fog, akiknek tényleg két bal keze van.

 , , , , , , , ,Hosszabb élettartam

 , , , , , , , ,Gyémántszilárdság - a legerősebb = a gyémántszilárdság az eszközök legjobb barátja - és az abszolút legerősebb üveg, amit gyártunk.

 , , , , , , , ,Antibakteriális = az ISO 22196 és a JIS Z 2801 szabványok szerint bizonyítottan elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium akár 99,99%-át.

 , , , , , , , ,Ujjlenyomatálló = taszítja az olajat és a vizet, csökkenti az ujjlenyomatok, valamint a szennyeződések, fertőtlenítő gél és kézápoló nyomait.

 ,

https://vimeo.com/761074177