Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rode Performer Kit digitális vezeték nélküli mikrofon készlet asztali vevővel és kézi adóval

196.400 Ft 176.760 Ft (139.181 Ft + ÁFA)
10%
Az akció időtartama: 2024. 05. 24. - 2024. 05. 31.
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 884
Cikkszám: Performer Kit (RX,TX)
Gyártó: Rode
Vonalkód: 0698813005000
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Raktáron
Webshop raktár:
Szállítás 1-4 munkanap
Raktáron
Nem értékelt
RødeLink digitális vezeték nélküli mikrofon készlet kézi adóval és asztali vevővel

Leírás

A Performer Kit a RODE Microphones RØDELink vezeték nélküli mikrofon szériájának tagja. A RØDELink mikrofon rendszerek természetesen már a legújabb digitális technikán alapulnak, RF átvitelük a series II 2,4GHz digitális tartományba esik és 128 bites titkosítással működnek. A rendszer folyamatosan pásztázza és keresi a legjobban használható átviteli frekvenciát, a terepviszonyoknak megfelelően mindig a legjobb átviteli csatornát használja, hogy folyamatos, kiesés nélküli legyen az összeköttetés. Még szélsőséges viszonyok között, 10-15 WiFi kapcsolattal terhelt hálózatok közelében is bombabiztos az átvitel.

A RØDELink rendszerben nyolc különböző audió csatornát találunk, így egy szituációban akár nyolc különböző mikrofont is használhatunk egyszerre. Az adó és a vevő megjegyzi a kiválasztott csatornát amin dolgozik, így bekapcsolás után másodpercekkel már használható is a rendszer. A jelátvitel 100 méteres hatósugarú optimális terepviszonyok között.

TX-M2 kézi adó M2 kondenzátor fejjel

LB-01 li-ion akkumulátor:
A RØDELink Performer Kit a digitális vezeték nélküli mikrofon család színpadi, ének és prezentációs előadásokra fejlesztett verziója. A TX-M2 kéziadó az M2 mikrofon kondenzátor kapszulájával készül, mely nagy érzékenysége és kristálytiszta hangja mellett is kitűnően, gerjedés mentesen használható élő előadások színpadi környezetében. A kéziadón található egy némító gomb (mely az asztali vevőről is kapcsolható), a végében pedig két darab antenna van beépítve. A kéziadó a saját LB-01 li-ion akkumulátoráról vagy 2db AA ceruzaelemről/akkumulátorról is üzemeltethető. A hosszú élettartamú LB-01 akkumulátor a mikrofon oldalán található micro USB csatlakozón tölthető a mellékelt USB kábellel, így nincs is szükség az akkumulátor rendszeres ki és behelyezésére.

RX-DESK asztali vevő:
Az RX-DESK asztali vevő egy diversity eszköz, mely dupla antenna rendszerével és a két különböző frekvencián egyszerre küldött audio jeleknek köszönhetően több szintű diverzitást, azaz nagyobb biztonságot kínál a jelátvitel területén. A vevő egyaránt rendelkezik XLR és 6.3mm TRS jack kimenetekkel, a kimeneti szint mikrofon illetve vonalszint között kapcsolható. A vevő hátlapján található micro USB csatlakozó firmware frissítésekre szolgál ezzel is növelve a berendezés "jövőállóságát". A vevő előlapján egy nagy méretű kijelzőn jelennek meg a kiválasztott csatorna, a némítás, az audió jelszint és a kimeneti jelszint beállításai. Az előlapon található némító gombbal távolról is vezérelhető a kéziadó némítása illetve annak feloldása. Ez egy olyan funkció mely elsőként jelenik meg ebben a termék kategóriában. Ugyancsak ez előlapon találhatók a kimeneti jelszint állítás vezérlői illetve a párosító gomb, valamint a csatorna választás gombja.
A RØDELink Performer Kit alap egy éves garanciája a www.rode.com oldalon történő regisztrációval további egy évvel, összesen két évre növelhető! A kiterjesztett garancia az LB-1 li-ion akkumulátorra nem vonatkozik.

-TX-M2 kondenzátor fejes kéziadó és RX-DESK asztali vevő egy csomagban
-Digitális jelátvitel a 2.4GHz frekvencia tartományban
-Diversity rendszer a biztosabb jelátvitel érdekében
-128-bites kódolás
-8 csatorna > 8 szett használható egyszerre
-100m hatótávolság ideális terepviszonyok között
-Egy gombos párosítás és a párosítási beállítások mentése
-Saját LB-1 li-ion akkumulátor a kéziadóban, mely USB csatlakozón tölthető
-Opcionálisan használható AA elem és akkumulátor is a kéziadó táplálására
-Alacsony kezelési zaj
-Némító kapcsoló a kéziadón
-Némítás vezérlés az asztali vevőről
-Kimeneti jelszint állítás
-XLR és 6.3 TRS jack kimenetek választható mikrofon és vonali jelszinten
-USB csatlakozó a vevőn a későbbi firmware frissítésekhez
-A rendszer elemei kompatibilisek a RØDELink család összes egységével
-Ausztráliában gyártva 2 év garanciával!