Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rode Reporter dinamikus riporter mikrofon

65.899 Ft (51.889 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 659
Cikkszám: Reporter
Gyártó: Rode
Vonalkód: 0698813002801
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Raktáron
Webshop raktár:
Szállítás 1-4 munkanap
Raktáron
Nem értékelt
Dinamikus gömb karakterisztikás riporteri mikrofon

Leírás

A riporteri és prezentációs célokra kifejlesztett RØDE Reporter mikrofon gömbkarakterisztikájú dinamikus kapszulával készül. A kapszula fejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy a mikrofon használójának biztosítsa a szabad, kompromisszummentes univerzális felhasználás lehetőségét egy olyan környezetben mely hemzseg az audio felvételekre káros környezeti hatásoktól.

Ennek megfelelően a kapszula frekvenciamenete kifejezetten beszédhangra lett optimalizálva. Tisztán, érthetően, részletgazdagon adja vissza a beszélő hangját szinte bármilyen felvételi környezetben.

A mikrofon teste tartós öntött alumínium ötvözetből készül és egy diszkrét matt fekete festést kap, nehogy a fényvisszaverődések problémát okozzanak a videokamerák felvételén. Egy egyedi, több rétegben hálózott alumínium kosár védi a kapszulát a káros környezeti hatásoktól. A kosárba épített szivacsnak köszönhetően szélzajok annyira csökkennek, hogy szükségtelen a hanganyag minőségét rontó, és sok esetben zavaró kinézetű szélszivacs használata.

A gyártó a mikrofonhoz egy feliratozható "mikrofon nyelvet" is mellékel alapkiszerelésben. Ez a műanyag mikrofonnyelv a feliratozott szivacsokkal ellentétben nemhogy rontja a felvétel minőségét, de egyfajta szeparációt biztosítva a riportalany és a riporter hangja között bizonyos esetekben nagyban javítja is a beszédérthetőséget. A mikrofon nyelven elég hely van látványos méretű logó elhelyezésére, így a videofelvételeken a TV csatorna vagy produkciós cég reklámja folyamatosan szem előtt lehet.

És végül de nem utolsó sorban a RODE gyári 10 éves garanciája a Reporter mikrofonra is érvényesíthető (online regisztrációval), ami megint csak erősíti a gyártó termékbe vetett hitét.