Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

SENNHEISER AMBEO VR MIC 3D hangfelvétel készítésére alkalmas mikrofon

583.100 Ft (459.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 5832
Cikkszám: 507195
Gyártó: Sennheiser
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelsére
Webshop raktár:
Szállítás 1-4 munkanap
Rendelsére
Nem értékelt
Csomag tartalma:
- AMBEO VR Mic
- Balanced split cable 4x XLRs 3-pins
- Extension cable, 1.5m, DIN12F to DIN12M
- Rycote suspension mount
- Foam wind shield
- Proprietary A-B format Encoder, available in VST plugins (Mac OS X and Windows) and AAX plugins (Mac OS X)

Leírás

Az AMBEO VR mikrofonnal olyan egyszerűen rögzíthet valós, térbeli hangot, mint bármilyen sztereó felvevővel. Nincs szükség több mikrofon felállítására – amivel időt, pénzt és emberi erőforrást is megtakaríthat. Ráadásul az AMBEO VR mikrofon használatának köszönhetően nem kell többé más hangokat is hozzáadnia a keveréshez ahhoz, hogy lenyűgöző, 3D-s hangot érjen el.

Az AMBEO VR mikrofont úgy tervezték, hogy együtt tudjon működni különféle speciális csúcskategóriás szoftverekkel és hardverekkel. Az AMBEO VR mikrofon a helyszíni felvevőeszközök (pl. Zoom F8), a digitális audio munkaállomások (pl. Avid Pro Tools HD vagy Cockos Reaper) és a binaurális dekóderek (pl. Noise Makers dekóderek) ideális kiegészítője. Kimeneti oldalként HMD, VR Game Engine vagy 360°-os közöségi platformok szolgálhatnak.

Az ambiszonikus technika egy olyan több-csatornás technika, melynek segítségével a tér egyetlen pontjából tudsz a legkülönfélébb irányokból érkező hangokból térszerű hangzást rögzíteni. A lejátszásnál azután ez a térbeli megjelenítés binaurális formában történik, lehetővé téve a perspektíva bármely irányba történő elforgatását, vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Az ambiszonikus technikát a piacon jelenleg elérhető összes jelentősebb utógyártási és lejátszási eszköz támogatja. Ennek köszönhetően az ambiszonikus technika megfelelő eszközként szolgál a Virtual Reality (VR) és egyéb más alkalmazásokhoz (a 3D-s hangzást is beleértve). Egy eszköz, mellyel új hangzásvilágokat hozhatsz létre.

A Sennheiser AMBEO VR mikrofon A-formátumú jeleket közvetít, olyan nyers 4-csatornás kimeneti jeleket, melyeket új – ambiszonikus B-formátumú – 4-csatornás jelekké kell alakítani. Ezt a speciálisan megtervezett Sennheiser AMBEO A-B formátum átalakító plug-in végzi, amely ingyenesen letölthető VST, AU és AAX formátumban az általad használt DAW munkaállomáshoz (mind PC, mind Mac gépekhez). A B-formátum a mikrofon körüli hangzástér W, X, Y és Z információkkal történő ábrázolása. A W a 4 kapszula összegzett információit tartalmazza, míg az X, Y és Z virtuális kétirányú (első/hátsó, bal/jobb, felső/alsó) mikrofonkarakterisztikát képvisel. Ezért az ambiszonikus B hanganyag lejátszása közben a hallgató a mikrofon jeleit bármely irányból érkezőnek képes érzékelni.

Műszaki adatok:
- Méretek: 215 x 49/25 mm (L x D)
- Frekvenciamenet: 20 Hz to 20 kHz
- Max. hangnyomásszint: 130 dB(A) for 1 kHz
- Jelátalakító típusa: Pre-polarized condenser microphone
- Tömeg: 1.060 kg
- Mikrofon csatlakozó: DIN12M, use enclosed adapter cable to convert to 4x XLR3M Polarity: Pin1 (GND), Pin2 (+), Pin3 (-)
- Iránykarakterisztika: 4x cardioid, in A-format arrangement (1: front-left-up [FLU], 2: front-right-down [FRD], 3: back-left-down [BLD], 4: back-right-up [BRU])
- Névleges impedancia: Approx. 200 Ω
- Min. lezáró impedancia: 1000 Ω
- Tárolási hőmérséklet: -20 °C to 70 °C (-4 °F to 158 °F)
- Üzemi hőmérséklet: -10 °C to 55 °C (14 °F to 131 °F)
- Egyenértékű zajszint: 18 dB-A as per IEC 61672-1 / 27 dB CCIR as per CCIR 468-3
- Áramellátás: 4x phantom powering (P48) as per IEC 61938 (48 ± 4 V), 3.5 mA each
- Érzékenység: 31 mV/Pa (-30 dBV)
- Operating relative humidity: Max 90% at 40 °C
- Matrix reference: Center of the capsule holder
- Mixing to B-format: W = FLU + FRD + BLD + BRU / X = FLU + FRD – BLD – BRU / Y = FLU – FRD + BLD – BRU / Z = FLU – FRD – BLD + BRU