Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ulanzi RT02 univerzális súgógép fényképezőgépekhez és telefonokhoz

22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 230
Cikkszám: NTP-153235
Gyártó: ULANZI
Vonalkód: 6974774330530
Üzletünkben:
Raktáron állapot esetén azonnal átvehető H-P:08:00-19:00
Rendelésre
Központi raktár:
Szállítás 1-7 munkanap
Rendelésre
Nem értékelt

Leírás

Ulanzi RT02 univerzális súgógép fényképezőgépekhez és telefonokhoz is használható egyaránt! Könnyen kezelhető kialakítás, teleprompter funkcióval!

Összecsukható kialakítással rendelkezik, könnyen nyitható és zárható, illetve könnyedén tisztítható, egy mikroszálas, száraz törlőkednő segítségével. Az üvegpanelen a zsíros újlenyomatok nem látszódnak meg!

Kompatibilitás: Telefonokkal, tabletekkel és fényképezőgépekkel is kompatibilis, emellett rendelkezik egy 1/4-es szabványos menettel is!

  • Gyorscseretalppal felszerelt telefontartó: Könnyedén rögzítheti telefonját és gyorsan válthat a használni kívánt kiegészítők között!
  • Kamera lencse adaptergyűrű: 58/67/72/77/82 mm-es adaptergyűrűkkel felszerelve, alkalmas a legtöbb kamera lencsemérethez

Széles látószögű felvétel, vignettálás nélkül: Támogatja a széles látószögű lencsefelvételeket, tágabb látómező, teljes felvétel vignettálás nélkül.

Bluetooth távirányító: Bluetooth vezérlő segítségével a távolból is irányítható, lehetőség van az oldalváltásra, sebességállításra, betűtípus és háttérszín változtatására.